Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Zašto originalna evropska stakla za autobuse i kamione ?

Nikako ne sme zaboraviti na kvalitet kamionskog ili autobuskog stakla koje će se postaviti na Vaše vozilo. Cena originalnog evropskog stakla za autobuse i kamione je za nijansu viša u odnosu na, manje kvalitetna, ostala stakla, ali je kvalitet neizmerno veći.

Prilikom nezgoda sa vozilom, popravke su nešto što je neizbežno kako bismo mogli da koristimo vozilo. Jedan od najčešćih delova koje pretrpe štetu na vozilu jesu stakla. Prilikom analize troškova popravke uvek se vodimo cenom koja je velikom broju vozača i preduzeća gotovo najvažnija stavka.

Originalna stakla za autobuse i kamione garantuju kvalitet samog proizvoda i garanciju na ugradnju. Originalna kamionska i autobuska stakla imaju izuzetnu optiku odnosno nemaju dioptriju, te ne zamaraju oči prilikom duge vožnje, otpornija su na udare i štite Vaše telo prilikom frontalnih udesa. Ostala stakla za autobuse i kamione, koja su prisutna na našem tržištu, a nisu originalna evropska stakla, imaju izraženu dioptriju koja prilikom duge vožnje zamara oči i dovodi do neprijatnih situacija na putu.

Zašto bezbednost može biti narušena od kamionskog ili autobuskog stakla koje nije originalno evropsko staklo.
Veliki broj istraživanja koja su rađena u Srbiji i EU dokazala su da se originalna stakla u situacijama frontalnih auto sudara ponašaju drugačije u odnosu na sva druga.
Originalna auto stakla štite Vašu bezbednost tako što se sila prilikom sudara prenosi na druge delove karoserije i povećava čvrstoću. Najčešće kamionsko i autobusko staklo ostane na vozilu i ne ugrozi život putnika.

Veliku važnost ima sama montaža stakla na autobusima i kamionima, jer ne stručnom postavkom moguće je narušiti bezbednost. Oblast autobuskih i kamionskih stakala spada u jednu od najvažnijih segmenata kada je bezbednost putnika u pitanju, jer i pri najmanjem udaru, ukoliko nije originalno autobusko ili kamionsko staklo i nije ugrađeno prema standardima, može da nanese velike povrede putnicima i vozačima. Na fotografijama možemo primetiti kako se ponašaju originalna evropska auto stakla i ostala stakla u slučaju frontalnog udesa gde jasno možemo zaključiti da je kvalitetno auto staklo i usled udesa ostalo čitavo, odnosno nije se rasulo i na taj način nije ugrozilo bezbednost putnika u vozilu.Evropske fabrike za proizvodnju autobuskih i kamionskih stakala, čija stakla se ugradjuju u prvu ugradnju svih evropskih vozila, su izuzetno posvećene u traženju novih materijala koji će dodatno povećati bezbednost putnika u vozilu.
Stalna ispitivanja i analize kvaliteta koje fabrike rade, svake godine donose novitete u oblasti autobuskih i kamionskih stakala koji se plasiraju na tržište. Razvoj i ulaganje u bezbednost proizvoda, pored kvaliteta koji je neprevaziđen u svetu, ove fabrike čini apsolutnim liderima u oblasti automobilskih, autobuskih i kamionskih stakala.

ANTI-WEAR TECHNOLOGIES

Anti-Wear Technologies će efikasno zaštititi od habanja motori i transmisije vašeg voznog parka: autobusa, teretnih vozila, mehanizacije.

Primena napredne tehnologije zaštite od habanja AWT će znatno smanjiti troškove održavanja vašeg voznog parka; sprečiti remonti, uključujući i generalni; poboljšati i optimizirati radne karakteristike tretiranih motora i transmisija; produžiti radni vek mehanizma nekoliko puta bez kvarova, zastoja i skupih popravki.

Pri dodavanju u ulje preparat AWT formira na površinama trenja (i samo na njima) metalokeramički zaštitni sloj (cini površine trenja tvrđim i ravnijim, nego pre) sa anomalno niskim koeficijentom trenja, koji kompenzira već postojuće habanje i pouzdano štiti od daljeg u narednih 50.000 - 100.000km. Posle čega prosto ponovite tretman.

Šta daje primena tehnologije AWT na motorima?

 • porast i ujednačavanje kompresije u cilindarama;
 • povećanje korisne snage;
 • smanjenje potrošnje goriva 5-15%;
 • povećanje pritiska ulja do norme;
 • poboljšanje rada hidropodizaca i uljne pumpe;
 • smanjenje potrošnje ulja;
 • smanjenje buke i vibracija;
 • smanjenje štetnih emisija u izduvnim gasovima;
 • zaštita katalizatora, EGR, DPF od zagađivanja;
 • povećanje radnog resursa mehanizma 2-3 puta
 • povećanje pouzdanosti vozila;

            Da bi proceniti profitabilnost primene AWT preporučljivo je uporediti cene tretmana AWT sa cenama na remonti, uključujući i vreme zastoja.

            Cene za tretman su sledeće:

                        motor obim ulja 5L - 3.600din.

                        motor obim ulja 28L - 20.160din.

                        motor obim ulja 30L - 21.600din.

                        motor obim ulja 40L - 28.800din.

            Za motor vozila u srednjem tehničkom stanju preporučeno je 2 tretmana sa intervalom 300km.

                        manuelni menjač obim ulja 2L - 1.920din.

                        manuelni menjač obim ulja 8L - 7.680din.

                        manuelni menjač obim ulja 13L – 12.480din.

                        automatski menjač obim ulja 9L - 4.320din.

                        automatski menjač obim ulja 20L - 9.600din.

                        automatski menjač obim ulja 35L - 16.800din.

Za članove udruženja “SRBIJATRANSPORT” cene tretmana biću manje za 10% od navedenih gore cena.

Očigledna prednost primene AWT u poređenju sa običnim remontom:

                        – radne karakteristike mehanizma biću uvek optimalnim;

                        – bez rasklapanja mehanizma;

                        – znatno jeftinji od običnog klasicnog remonta;

                        – odsustvo zastoja za remont.    

Primena tehnologije se veoma brzo isplaćuje već na uštedi goriva, kao gratis biće zaštita od kvarova i skupih popravki.

 

Primena preporučena je za ispravne mehanizme koji su pohabani trenjem do 50-60% od dozvoljenog. Najbolje je primeniti preventivno. Nije preporučljivo tretirati mehanizme koji su već prekomerno pohabani.

SMANJUJUĆI TROŠKOVE ODRŽAVANJA POVEĆAVAMO VAŠ PROFIT!

Slobodno javite za konsultaciju na telefon +381/637039717

https://awtech.rs/

Поштовани чланови Србијатранспорта,

            OбавештавамоВас да је Србијатранспорт у сарадњи са нашом реномираном транспортном фирмом „Niz Fenix“ доо склопила Протокол о пословној сарадњи у делу који се односи на снабдевање наших чланова гумама за теретна возила под веома повољним условима.

            У понуди су гуме од два произвођача, и то: Zeetex i Double-coin.У прилогу Вам достављамо цене, дезене, информације о произвођачима и каталоге.

            Ви, односно представници Ваше фирме, ће директно преговарати о условима продаје и испоруке са представницима „Niz Fenix“-а. Са своје стране Србијатранспорт ће својим члановима издавати потврду о чланству на основу које ће остваривати цене садржане у прилогу ове понуде. Потврда ће бити директно прослеђена и „Niz Fenix“-у.

Поводом успостављања сарадње, на већ снижене цене за наше чланове је до 20.7.2017. године, на поједине артикле, одобрена и специјална акцијска понуда, на коју Вам овом приликом обраћамо пажњу.

            Уколико сте за овај вид набавке гума заинтересовани, молимо Вам да нам се обратите на нашу електронску адресу: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., како би Вам издали даља упутства за набавку по посебним условима.

            Између осталог и овом понудом испуњавамо мисију нашег Удружења, снижавајући трошкове пословања превозника, достижући најбољи однос квалитет/цена и самим тим унапређујући транспортну привреду Србије.

            Желимо Вам пуно успеха у будућем пословању, с поштовањем,

Прилози:

Ценовник "Zeetex"гума за чланове удружења

Zeetex дезени и о бренду

Zeetex каталог

Ценовник "Double coin" гума за чланове удружења

Double coin дезени и о бренду

ЛУКОИЛ СРБИЈА АД

 

Ponuda za snabdevanje 
članova Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ Beograd

Prosleđujemo Vam spisak Lukoilovih 115 benzinskih stanica na teritoriji Srbije, kao i ispitivanje kvaliteta premijum EKTO dizel goriva, obavljeno u Mašinskom fakultetu u Beogradu – koje pokazuje da korišćenjem EKTO goriva dovodi do niže potrošnje motora i poboljšanja drugih radnih karakteristika.

U delu kartične prodaje odnosno snabdevanja na Lukoil benzinskim stanicama, članovima Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ Beograd odobren je maksimalan fiksni rabat, bez obzira na pojedinačne preuzete količine.

Za članove koji troše više od 4000 litara mesečno, odobren je još veći popust na Benzinskim stanicama Lukoil-a.

Članovi Srbijatransporta imaju mogućnost da sipaju Evro i Ekto dizel po istoj ceni.

 

Ovim putem želimo da Vam ukažemo i ujedno podsetimo na kompleks motela "Stari Hrast" koji se nalazi na stotom kilometru autoputa Beograd–Niš i restoan "Evropa", smer Niš-Beograd. Lokacijski izuzetno pristupačani kako iz smera Beograda tako i iz smera Niša ka Beogradu.

Motel "Stari Hrast" i restoran "Evropa" su poznati širom Evrope kao odlična i prepoznatljiva lokacija za odmor i predah na putovanjima, bilo da je u pitanju porodično, poslovno ili organizovano grupno putovanje autobusom.
Motel poseduje restoran sa kapacitetom oko 300 mesta, predivnu letnju terasu sa oko 200 mesta koja je zaista jedinstvena i koja gostima omogućuje pravi užitak i odmor, dok se restoran "Evropa" moze pohvaliti sa oko 70 mesta u restoranu i oko 80 mesta u predivnoj bašti.

Kuhinja motela "Stari Hrast" u ponudi svakodnevno nudi najraznovrsniji izbor uvek svežih i kvalitetnih specijaliteta kako domaćih tako i internacionalnih. Takođe, ono što je važno napomenuti za oba objekta, kada su u pitanju redovni ili vanredni grupni dolasci, jeste da motel "Stari Hrast" i restoran "Evropa" nude posebne povoljnosti kako za vlasnike prevoza tako i za njihove zaposlene.

Oba objekta su idealno mesto za Vaš odmor na autoputu E-75, a u kvalitet kompletne ponude i prijatna iznenađenja koja Vas očekuju, možete se i sami uveriti ukoliko do sada niste imali prilike.

Srdačno Vas pozdravljamo i dobro nam došli !

 

Kontakt telefoni:

"Stari Hrast" od 00-24h: 066/11 02 00 
"Evropa" od 00-24h: 066/11 03 00
066/66 33 200-Mgr
066/66 54 200-Mgr

Email :

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.