Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

 

Poslovni sistem Berter je snažan skup pouzdanih visokoprofesionalnih kompanija, institucija i servisa proizvodnoj, uslužnih i transportnoj privredi regiona Jugoistočne Evrope. Okupili smo stručnjake sa izuzetnim respektabilnim znanjem, iskustvom i rezultatima, obezbeđujući kvalitetna i pouzdana rešenja.

Transportna privreda jeste integrator privrednih aktivnosti, a kvalitetna rešenja u transportu su ključan preduslov za profit i razvoj.

Saradnja udruženih prevoznika, znanja i zahteva za uslugom jesu uslov konkurentnog udruženog razvoja u uslovima tržišnog poslovanja. Obostrani interesi i međusobna kompatibilnost jesu bitan faktor kreiranja sistema koji ima posebnu snagu u jedinstvenom nastupu na tržištu.

Pažljivim izborom partnera, obezbeđujemo pouzdana i ekonomična rešenja, visok nivo kvaliteta i pravovremene informacije.

Kontakt:

Tel: +381 66 511 0305

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Skype: berter