Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Оптибус је комплетно софтверско решење /end-to-end, cloud-native, SaaS/ нове генерације за планирање транспортних мрежа и редова вожње, оптимизацију рада возача и возила и диспечеринг. На основу вештачке интелигенције и алгоритама оптимизације, Оптимус помаже више од 1.800 градова на свим континентима и стотинама превозника да модернизују своје пословање, смање штетне емисије и побољшају квалитет својих транспортних услуга. Оптибус планира преко 3 милијарде градских и међуградских путовања годишње у јавном и приватном сектору за превознике као што су TransDev, RATP, Arriva, Abellio UK, Stagecoach, AVTA и многи други. Оптибус је једини startup једнорог у сектору јавног превоза на свету. Награђен је наградом Пионеер за технологију Светског економског форума 2020 и има више од 350 запослених у канцеларијама у Лондону, Берлину, Паризу, Риму, Лисабону, Њујорку, Сан Франциску, Портланду, Сао Паулу, Сантјагу и Тел Авиву.

Оптибус модули за планирање и оптимизацију јавног превоза обезбеђују синхронизирован рад у оквиру јединственог система за све учеснике у управљању јавним превозом – општинске дирекције за превоз и превознике.

Модул за планирање и оптимизацију руте и реда вожње пружа једноставан начин за планирање, анализу и оптимизацију целе транспортне мреже, прилагођавајући руте и ред вожње само једним кликом. Модул је комплетно решење за потребе стратешког и оперативног планирања у оквиру једног система, израчунавање удаљености и времена путовања и пружање могућности за ручну или аутоматску оптимизацију. Има могућност да визуелизује ГИС, број путника и времена путовања, садржи алгоритме за оптимизацију редова вожње и предвиђање времена путовања путем вештачке интелигенције.

Модул за планирање и оптимизацију дневних распореда и радних смена је свеобухватан алат за једноставно креирање оптималног дневног распореда за возила и радне смене возача. Систем автоматики израчунава низ алгоритма оптимизације у минутами према постављеним правилима, преференцијама и ограничењима (возила, возачи, депои, итд.) економски ефикасније сценарије за потпуну оптимизацију. Стручњаци прегледају и упоређују више сценарија, брзо и леко уносе промене ручно или аутоматски, манипулишу унапред подешеним преференцијама и прате ефекат кроз тренутну визуелизацију кључних индикатора учинка (искоришћеност флоте и људских ресурса, укупни трошкови, итд.)

Модул такође подржава креирање распореда електричних возила (ЕВ). Електрични аутобуси су кључна компонента препаска на култу емисију штетних гасова. Планирање њихових активности је значајан изазов који захтева више компоненти као што су време и простор за пуњење и друге.

Модул за планирање и оптимизацију смена возача аутоматски креира једнаке радне смене за све возаче. На основе оптимизованих родных смена из претходног модула и постављених ограничења и преференција, систем израчунава кроз алгоритме оптимизације у минутами најоптималнији распоред одних предмета између возача, узимајући у обзир сва законска и оперативна ограничења. Креирани сценарији се визуелизују и анализирају према унапред дефинисаним критеријумима, омогућавајући брзо и лако планирање радних смена и смањење прековременог рада.

Оперативни модул омогућава лак прелазак са планирања на извршење. Преко њега диспечери могу лако управљати, анализирати и валидирати свакодневне операције на једном месту, водећи рачуна о расподели појединачних возача и њиховим платама у реалном времену, чиме се обезбеђује најтачније извршавање оптимизованих радних смена.

Сазнајте више о томе како Оптибус технологија може да вам помогне да превазиђете изазове и модернизујете своје пословање. Не оклевајте да контактирате Красимира Георгиева из Оптибуса да бисте да затражили демо платформе.

Krasimir Georgiev
Account Executive Balkans
+39 379 1517 236
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Website: www.optibus.com