Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

SPECIJALIZOVANI KURSEVI ENGLESKOG i NEMAČKOG
JEZIKA ZA SAOBRAĆAJNE INŽENjERE i VOZAČE


_____________________________________________________________

Poenkareova 16, Beograd

Telefoni:

064/18-19-341

064/27-76-180

 

Osnovne informacije

Kurs je osmišljen kao poseban vid dodatne edukacije za inženjere saobraćajnog profila i za vozače kamiona. Namenjen je profesionalcima koji žele da razviju komunikacijske veštine i vokabular potreban da pouzdano rade i budu uspešni u zemlji i inostranstvu.

Sadržaj kursa

Kurs predstavlja kombinaciju opšteg konverzacijskog i specijalizovanog engleskog. Obrađuju se teme iz raznovrsnih oblasti kroz dijaloge iz svakodnevnog života.

Metodologija izvođenja

Svi sadržaji su usmereni na komunikaciju,a takođe koristimo i savremena audio-vizuelna sredstva u nastavi.

Izvođači nastave

Licencirani profesori engleskog jezika-masteri sa preko 10 godina iskustva u radu koji se konstantno usavršavaju.

Ciljevi kursa

Aktivirati prethodno stečeno znanje. Upoznavanje sa stručnim vokabularom. Brže i lakše snalaženje sa projektima na engleskom jeziku. Efikasnija i sigurnija upotreba engleskog preko telefona. Razgovor sa klijentima, kolegama, zaključivanje poslova sa što većim samopouzdanjem. Usavršavanje poslovne korespodencije.

Ishod

Kandidat je sposoban da koristi govorni i pisani jeziku svakodnevnim situacijama.

Cena i trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca (12 nedelja tj. 2x1,5 sat).

Cena kursa je 36.000 dinara u 3 rate po 12.000 dinara.

Popust za grupne prijave - svaki peti prijavljeni iz grupe ima popust 50%!!!

Početak kursa u januaru i februaru. Kursevi se organizuju posebno za saobraćajne inženjere i posebno za vozače kamiona i prilagođeni su specifičnim zahtevima struke.
 

Cena obuhvata:

• polaganje ulaznog testa radi utvrđivanja prethodnog nivoa znanja

• pohađanje kursa

• nastavni materijal potreban za čas(knjiga,radni listovi)

• polaganje završnog testa

• izdavanje sertifikata o završenom kursu

• konsultacije jednom nedeljno