Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Obaveštavamo Vas da je Vlada Republike Srbije usvojila Strategiju bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije za period od 2015. do 2020. godine („Sl.glasnik RS", br. 64/2015), stvorili su se uslovi da i lokalne samouprave donesu svoje strateške dokumente iz oblasti bezbednosti saobraćaja u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Ovi dokumenti predstavljaju strateški okvir za pravce rade i izradu svih ostalih dokumenata, studija, istraživanja itd.. iz oblasti bezbednosti saobraćaja.​

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport" a.d. Beograd vam nudi izradu predmetna dva strateška dokumenta bezbednosti saobraćaja i ima spreman tim stručnjaka iz oblasti bezbednosti saobraćaja te ćemo vam, kvalitetno i u najkraćem roku, pripremiti i isporučiti navedene dokumente, u pisanoj i elektronskoj formi.

Informacije u vezi sa Strategijom i Akcionim planom bezbednosti saobraćaja možete pogledati i preuzeti OVDE.

Ponudu "Srbijatransporta" za izradu strateških dokumenata iz oblasti bezbednosti saobraćaja možete pogledati i preuzeti OVDE.