Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Edukativno konsultativni centar

Uspešno radimo i realizujemo a Vama se preporučujemo za:

-       Izrada elaborata i analiza tržišta u drumskom transportu u linijskom i vanlinijskom gradsko-prigradskom, međumesnom i međunarodnom prevozu;

  • Analiza saobraćajno – transportnog tržišta za potencijalne investitore
  • Projektovanje i inplementacija informacionih sistema transportnih operatera
  • Optimizacija sistema poslovanja transportnih operatera

-       Izrade Strategije saobraćaja lokalnih samouprava

  • Izrade Strategija bezbednosti saobraćaja u lokalnim samoupravama,
  • Konsultantske usluge lokalnim telima za bezbednost saobraćaja

-       Akcione planove za realizaciju strategija u saobraćaju

-       Reviziju i provere bezbednosti saobraćaja

-       Kreiranje kampanja u bezbednosti saobraćaja

-       Projekte zona škola

-       Projektovanje saobraćajne signalizacije i opreme

-       Projektovanje gradsko prigradskog prevoza putnika na teritoriji lokalne samouprave

-       Kreiranje tarifne politike u gradsko prigradskom prevozu putnika

-       Revizija i usaglašavanje funkcionalnih strategija, projekata i tarifnih politika gradsko prigradskog prevoza putnika.

-       Projektovanje i tarifna politika parkiranja

-       HR menadžment, selekcija i razvoj kadrova

-       Kreiranje i razvoj organizacionih striktura transportnih operatera

-       Edukaciaj zaposlenih u saobraćaju i u institucijama čije nadležnosti jesu u vezi transporta.

-       Saradnja sa stejkholderima u transportu i podrška unapređenju poslovanja.

-       U saradnji sa licenciranim centrima za edukaciju obezbeđujemo popuste i povoljnije uslove obuka

-       Posredovanje u zapošljavanju na osnovu saradnje sa obrazovnim institucijama.

 

Obaveštenje za prevoznike

U cilju postizanja kvalitetnih obuka,Edukativno kosultativni centar za saobraćaj je preduzeo aktivnosti razvoja sopstvenih resursa ali i na obezbešivanju saradnje sa licenciranim centrima u cilju podizanja kvaliteta obuke.

Smatramo da je znanje, kompetetntnost i stručan rad zaposlenih od velike važnosti za poslovanje prevoznika, te u tom smislu, vaši zaposleni su Vaš intelektualni kapital koji je neophodno unapređivati i podsticati kako bi prinos i profit bio veći.

Takođe treba imati u vidu značajan napredak tehnologija, unapređenje procesa, stalno domnošenje novih zakonskih rešenja, postojanje direktiva EU sa kojima ćemo se usaglašavati u narednom periodu, te je znanje i kompetentnost zaposlenih od izuzetne važnosti, kako za razvoj, tako i za opstanak Vašeg biznisa. Imajte u vidu da je ulaganje u edukaciju zaposlenih, njihovo napredovanje i svest o doprinosu kompaniji jedan od motivacionih alata koji daje veliki doprinos razvoju Vaše firme i boljoj konkurentnskoj poziciji na tržištu.

Neznanje Vas ne oslobađa odgovornosti. Zato vas pozivamo kao članove Srbijatransporta, da zajedno, udruženi, unapređujemo znanje naših zaposlenih u Vašem interesu.