Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Revolucija u transportnom sektoru

Svakodnevno se dešavaju promene u svim sferama, a naročito nas pogađaju one koje se odnose na nas same. Najviše smo zainteresovani za one koje se sada dešavaju nama ili našim kompanijama. Ponekad iskoristimo iskustva drugih pa prebrodimo neku krizu, vrtlog, a nekada se uzdamo u svoj instinkt i iskustvo pa ... nekad se i dobro završi.. Ali kreću novi talasi, novi izazovi, nove promene ...

Transport, kao usluga je na raspolaganju korisnicima ali je ekonomski održivo poslovanje vezano za niz informacija, strategija, operativnih procedura, politika prodaje i poslovanja ... odnosa i interakcija unutar i izvan kompanije. Kreiranje, organizaciju u realizaciju usluge sprovode ljudi uz korišćenje transportnih sredstava.

Neophodno je znati šta možemo očekivati i od naših saradnika, kome šta leži, ko ima bolje karakteristike za neke oblasti, ko je proaktivniji, radikalniji, da proba nešto novo... a ko je strpljiviji, odgovorniji ...

Nekada su se promene dešavale mnogo sporije, kompanije su mogle da planiraju godišnje aktivnosti, petogodišnje strategije, desetogodišnje procese rekonstrukcije i konsolidacije, itd ... Danas su promene tako brze da u par meseci nestanu i kompanije koje su nam bile uzor u nekom trenutku. Veoma je bitno da naši saradnici budu motivisani, puni energije, proaktivni, samoinicijativni, da predlažu rešenja, da kompaniju osećaju svojom, da veruju u sebe ...

Za to je neophodno, najpre, da analiziramo ljudske potencijale u kompaniji. Pa da vidimo čime raspolažemo, zatim postavimo svakoga na mesto koje mu najviše odgovara, nekima se zahvalimo, neke nove uvedemo, obučimo, motivišemo, i idemo napred deleći zajedničku viziju ...

A kad smo kod Vizije, Srbijatransport Vam preporučuje konsultantske usluge ELITE ACADEMY BALKANS. Mi Vam preporučujemo proveren kvalitet, stručan i kompetentan tim koji će Vam svakako biti od velike koristi.

Elite academy balkans je Elitna italijanska akademija koja se bavi obukama, testiranjem, selekcijom i motivacijom zaposlenih. Postoji na Balkanu od 2016. godine.

Elite Academy je ustanova osnovana u Firenci, u Italiji 2015. godine i specijalizovana za menadžment ljudskih resursa po najažurnijim evropskim poslovnim zahtevima. Kroz profesionalnu i savremenu obuku kao i motivaciju zaposlenih omogućava kompanijama da izvuku maksimum iz svog tima na obostrano zadovoljstvo. Elite Academy je idealan partner za sva mala, srednja i velika preduzeća koja žele stabilan i kvalitetan rast, razvoj i poboljšanje organizacijskih aspekata.

Nudimo konsultantske projekte i personalizovane obuke, kvalifikovane tutore koji mogu pružiti podršku klijentu u fazi primene najsavremenijih metoda. ELITE ACADEMY BALKANS Vam obezbeđuju kvalitetnu obuku poslovnih veština, testiranja, selekcije, erdukaije i motivacije zaposlenih. 

Cilj Akademije je da kompanijama stavi na raspolaganje nezaobilazan instrument za njihov razvoj, praktična, pragmatična, aktuelna i pre svega, delotvorna rešenja.

Elite Academy

Vojvođanska 68, 11070 Novi Beograd, Srbija

Website

http://elite-academy.rs/

Email

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Phone

+381 (0)64 / 64-27-683

Industry

Human Resources Services