Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

BEOGRAD – Poslovno udruženje drumskog saobraćaja Srbijatransport nagrađena je nagradom "Brend Leader" na konferenciji "Jugoistočna Evropa i Dunavski region i logistika" održanoj 27. marta 2019.godine u Beogradu.

Srbijatransport je primila nagradu za izuzetan doprinos u stvaranju uređenog tržišnog ambijenta, unapređenju kvaliteta i konkurentnog. Nagradu je primio Goran Aleksić, Generalni direktor Srbijatransporta.

Želeo bih da se zahvalim svim članovima udruženja i kolegama iz Srbijatransporta i svim onima sa kojima godinama radimo da se unapredi poslovanje i stvori bolje poslovno okruženje u drumskom transportu, rekao je Aleksić. Drumski transport je od izuzetne važnosti za Srbije, za ekonomski održivo poslovanje privrede, razvoj društva i kvalitet života građana.

Srbijatransport je član Unije poslodavac Srbije, NALED-a, Nacionalnog konventa za Evropsku uniju, a predstavnici Srbijatransporta su članovi radnih grupa i bilateralnih komisija Ministarstva građevinarstva saobraćaja i infrastrukture i Vlade republike Srbije.