Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Uvažavajući da je saobraćaj složen sistem koji omogućava kretanje i transport robe, ljudi, informacija i svega drugog, te da uloga saobraćaja u privredi i društvu određuje njegovo mesto u ekonomskoj i razvojnoj politici društva uredili smo Informator 114 kao stručan i sažet pregled saobraćajnog sistema Srbije. Smatramo da će nova Vlada Republike Srbije, narodni poslanici i resorno ministarstvo, dostavljene informacije biti od koristi svima u opštem interesu,

Kao najstarije udruženje transportne privrede Srbije, stojimo na raspolaganju privredi i institucijama kao konsultantski servis za teme iz domena drumskog saobraćaja. Mi svoje delovanje zasnivamo na stalnoj saradnji sa privredom, usklađivanjem interesa preduzeća koja obavljaju delatnost transporta putnika i stvari u drumskom saobraćaju, korisnika usluga prevoza i institucija, u okviru zakonske regulative. Naše delovanje je usmereno u cilju unapređenja poslovanja, unapređivanja kvaliteta usluga, uređenja poslovnog ambijenta i podsticanja konkurentnosti u Srbiji što predstavlja i opšti društveni interes.