Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

XVI redovna sednica Skupštine akcionara

Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ a.d. Beograd

Održava se u četvrtak 02.06.2022. godine u 12:00 sati

u sedištu društva u Beogradu, Poenkareova 16

Dan utvrđivanja akcionara po jedinstvenoj knjizi akcionara je 23. 05. 2022. god.

KNJIGA AKCIONARA

Rok za dostavu punomoćja za Sednicu Skupštine ističe jedan sat pre zakazanog termina održavanja sednice, odnosno do 02. 06. 2022. godine u 11:00 sati.

Obrazac punomoćja se može preuzeti u materijalu objavljenom ovde na sajtu ili u prostorijama društva u Beogradu, Poenkareova 16, radnim danom u periodu od 9:00 do 15:00 sati.