Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Faza I: Priprema i potpisivanje ugovora sa First Bharat za proces regrutacije Outsourcing

1.1. Procjena potražnje i potpisivanje ugovora od strane FIRST BHARAT-a sa poslodavcem.

2.2. Izdavanje zamolnice (pismo zahteva) od poslodavca, broj potrebnih radnika sa opisom posla i traženim kvalifikacijama.

Poslodavac se svojim ugovorom obavezuje da će uslugu, odmah po potpisivanju ugovora o radu između zaposlenog i poslodavca, platiti za sve radnike sa kojima je ugovor potpisan, a plaćanje se vrši po dolasku radnika u Srbiju.

 

Faza II: Nakon potpisivanja Ugovora sa FIRST BHARAT za proces regrutacije Outsourcing

2.1. Potragu za kandidatima u Indiji vodi tim priznatih stručnjaka u Republici Indiji.

2.2. Traženje i odabir kandidata u Indiji - Poslodavac će biti obaviješten o preporukama kandidata od strane FIRST BHARAT-a.

2.3. Uži izbor zaposlenih od strane Poslodavca iz grupe ponuđenih biografija kandidata.

2.4. Poslodavac dostavlja radniku na potpis Ugovor o radu preko FIRST BHARAT-a i njegovih saradnika.

2.5. Prihvatanje Ugovora o radu u formi supotpisane kopije od strane uposlenika koordinira FIRST BHARAT sa saradnicima.

2.6. Obradu vize pokreće poslodavac ili pravni saradnici FIRST BHARAT-a nakon što od kandidata dobije potvrđenu ponudu za posao i potpisan Ugovor o radu. Pravnu naknadu za isti će poslodavac platiti direktno pravnim saradnicima PRVE BHARAT-e u slučaju da usluge koristi poslodavac.

2.7. Rezervacija avio karata od strane Poslodavca i koordinacija dinamike narednih aktivnosti.

 

Faza III: Dolazak, prijem i plaćanje konsultantske naknade od strane poslodavca

3.1. Dolazak radnika i prijem u Srbiju kod Poslodavca.

3.2. Poslodavac plaća konsultantske naknade FIRST BHARAT-u po dolasku radnika u Srbiju.

  1. Radna dozvola i boravišna dozvola – Zahtev za ovu namenu podnosi poslodavac po dolasku zaposlenih u Srbiju. U slučaju da se koriste usluge pravnih saradnika FIRST BHARAT-a, ovaj proces je dio pravne naknade koju plaća poslodavac.

3.3. Usmeravanje i obuka zaposlenih od strane Poslodavca. Ovo uključuje osvežavanje znanja o saobraćajnim pravilima u Srbiji, pravilima i procedurama rada kod poslodavca, opšta uputstva o postupanju sa putnicima i kulturnoj orijentaciji, fizičku vežbu vožnje u autobusu (samo za vozače) i bilo koju drugu obuku specifičnu za poslodavca. Usmeravanje i obuka bi bila odgovornost poslodavca, a to bi trajalo neko vreme na zadovoljstvo poslodavca.

3.4. Zaposleni počinje posao kod Poslodavca.