Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

FIRST BHARAT LTD DOO (Euro India Connect) je konsultantska kuća registrovana u Novom Sadu, Srbija. Euro India Connect je jedinstvena i inovativna inicijativa koja je spremna za budućnost od strane četiri preduzetnika sa dugogodišnjim iskustvom i ekspertizom u različitim oblastima za povezivanje nedostajućih radnika i poslovnih veza za preduzeća i ljude Indije i Srbije u negovanju uzajamno korisnih udruživanja. Sa ogromnim iskustvom i mrežom na više kanala, to je rešenje gde ćete na jednom mestu naći rešenje da prevaziđete probleme u vašem poslovanju.

Indija, država sa najvećom populacijom na svetu, ima ogroman višak obučene i kvalifikovane radne snage. Radna snaga se obrazuje i obučava u širokoj mreži akademskih i stručnih institucija u zemlji. Indijska radna snaga je veoma radna i vredna i jedna je  najvećim je zemljama Bliskog istoka koji efikasno doprinose ekonomskom rastu regiona.

 

FIRST BHARAT LTD doo nastoji da obezbijedi rješenja za kadrove koji su dobro obučeni i iskusni i najpogodniji i najisplativiji za poslodavca.

 

Zadovoljavamo potrebe poslodavaca za kvalifikovanom radnom snagom iz Indije za optimalnu efikasnost i efikasnost.

 

Cenimo etiku, integritet i iznad svega poverenje.

Direktori i suosnivači

Potpukovnik Sanjivan Kumar (u povlačenju) i Šavikeš Goel

Novi Sad: Bulevar oslobođenja 78, Novi Sad, Srbija

Office Beograd: Poenkareova 16, Palilula-Beograd, Srbija

Komunikacija i konverzacija je na engleskom jeziku.

M: +381 621 597 621 / +381 637 129 074

E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

W: www.EuroIndiaConnect.com